Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Δεν μπορώ παρά να ομολογήσω πως άξια ο Παναθηναϊκός πέρασε στους 16 του Champions League δαμάζοντας την Κυπριακή πρωταθλήτρια Ανόρθωση.


Karagounis Pictures, Images and Photos


Με γκολ του κεφάτου χτες Καραγκούνη επικράτησε 1-0 της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά του θεσμού.
Παρά την αρχικές προβλέψεις για έναν δύσκολο όμιλο στον οποίο οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις φάνταζαν ελάχιστες, οι πράσινοι όχι μόνο εκπλήρωσαν τις προσδοκίες των φιλάθλων τους, αλλά έκοψαν πρώτοι το νήμα του ομίλου τους.
Το μεγάλο φαβορί με τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του, η Ιντερ, μετά την ήττα της στο Βρέμη με 2-1 αρκέστηκε στη δεύτερη θέση.
το γεγονός αυτό προκάλεσε το μένος του προπονητή της Ιταλικής ομάδας Ζοζέ Μουρίο, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα εξέφρασε την έκπληξή του για την πρόκριση του Παναθηναϊκού και για την πρωτιά στον όμιλο και δήλωσε πως όποια ομάδα συναντηθεί με τους πράσινους στην επόμενη φάση θα είναι πολύ τυχερή και έκλεισε τονίζοντας πως θα περιμένει το τριφύλλι στα ημιτελικά!
Οι δηλώσεις του εδώ.

Καλή επιτυχία στους 16!

3 σχόλια:

Unknown είπε...

3η φορά 1ος σε όμιλο από τις 5 προκρίσεις. Και μην ξεχνάμε ότι το 2001 περάσαμε από 2 διαδοχικούς ομίλους κι έπειτα η Μπάρτσα έκανε καθυστέρηση για να γλιτώσει τον αποκλεισμό από μια ομάδα που ξέρει να κυνηγάει το αποτέλεσμα. Αυτό είναι Παναθηναϊκός.

kikop80 είπε...

ΠΜΦΦΦΦΦΦ!!!
Σιγά!!!
:-P

garrett είπε...

Καλά τα λες φίλε μου. Είναι ευχάριστο κάποιοι να μιλάνε με στοιχεία ιδίως όταν έχουν να κάνουν με...ανίδεους καναπεδάτους.
Καλωσήρθες στην παρέα Στέλιο!