Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Καιρός ήταν!

Καλημέρα σας. Και ναι, όντως καιρός ήταν να κάτσω να γράψω.
Και να σας πω και κάτι άλλο; Δεν ήταν κι η καλύτερή μου να βλέπω το γαύρο να ρίχνει πέντε για πλάκα στη Μπενφίκα...Να πω την αλήθεια η ροή του αγώνα μου θύμισε το ματς με τη Γιουβέντους τότε στο 7-0. Βέβαια δεν έβαλε ο γαύρος εφτά αλλά τώρα που το σκέφτομαι και η Μπενφίκα είχε λίγες ευκαιριούλες να σκοράρει. Όχι, όχι, έχετε δίκιο τα δύο ματς δεν μοιάζουν μεταξύ τους και τόσο πολύ.
Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όταν θέλει ο γαύρος να παίξει ωραία μπάλα έχει τους παίχτες να την παίξει και συνήθως την παίζει.
Όπως ακριβώς συμβαίνει με το βάζελο στην Ευρώπη όχι όσον αφορά στην ωραία μπάλα αλλά όσον αφορά στα αποτελέσματα. Και τί αποτέλεσμα ήταν αυτό βρε παιδιά....ανατρίχιασα!
Τώρα θα γίνω κακός αλλά πώς να το κάνουμε. Μόνο ένας Παναθηναϊκός στην Ελλάδα μπορεί να κατανοήσει αυτή την ανατριχίλα. Και δεν μιλάμε τώρα για ασήμαντες βαθμολογικά νίκες. Μιλάμε για νίκες που τις χρειάζεσαι και με μαγκιά και μυαλό τις παίρνεις.
Πολλά από τα 12 διπλά του ΠΑΟ στο τσάμπιονς λίγκ ήταν τέτοιας σημασίας. Τελικά είναι θέμα φανέλας. Μόνο έτσι εξηγείται να τρώνε σίδερα ο Σαριέγκι, ο Βύντρα και οι άλλοι παρελθοντικοί ήρωες όπως Κολιτσιδάκης κ.α.
Ας αλλάξουμε όμως άθλημα εκεί όπου τα πάντα τείνουν στο τετραπλάσιο. Δηλαδή πρωταθλήματα Ελλάδας και αυτά της Ευρώπης. Εκεί όπου ένας ενεργός παίκτης μας έχει περισσότερους τίτλους από όσους έχει ο άλλος σύλλογος συνολικά!!!
Δύο σχόλια θα κάνω:
  • μέσω του βίντεο στα αριστερά του μπλογκ θα απαντήσω σε κάποιον επισκέπτη όσον αφορά στο ΣΕΦ.
  • για όσους έβγαλαν γλώσσα πριν το ντέρμπι και ήταν πολλοί, .....Καληνύχτα, καλό ξημέρωμα και τα χέρια έξω από το πάπλωμα...

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τελικά ο ΠΑΟ είναι του ύψους και του βάθους...Μέσα σε μια βδομάδα κατάφερε και τα δύο άριστα!

kikop80 είπε...

Άντε ρε κακοπροαίρετε!
Να κερδίσει ο καλύτερος!
Αυτό λέω κι εγώ!
Και μη μου πείς ότι κι εσύ αυτό είπες!
Τσιμπίσατε και το βαθμούλη με τον Αστέρα...
κώλόφαρδοι!
:-P