Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΠΑΟ ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΜΕΓΑΘΗΡΙΟ


Ο βράχος της άμυνας και άλλες ιστορίες!




Τώρα εγώ τι να πω?
Τι απάντηση να δώσω, από τη στιγμή που οι απορίες και οι κατηγορίες του προηγούμενου post πήραν το μήνυμά τους χτες το βράδυ!
Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού έδωσε την δική της απάντηση στις κακές γλώσσες και έκλεισε τα στόματα στις Κασσάνδρες!
-Ναι! Αυτοί είμαστε ρε και σε όποιον αρέσει!
Έχουμε το μεγαλύτερο μπάτζετ από ποτέ, την μεγαλύτερη ποιότητα παικτών και έναν μεγάλο προπονητή!
Και όποτε γουστάρουμε παίζουμε σκατά γιατί έτσι γουστάρουμε!

Καλά, τώρα πέρα από την πλάκα, νομίζω πως ο συντάκτης του προηγούμενου άρθρου θα ακυρώσει κατευθείαν τα γραφόμενά του και θα συνταχθεί με την άποψη των... "αντιφρονούντων" και τάχα μου "αντικειμενικών" κατά τα λεγόμενά του!
Στην πυρά ρε τα παλιόπαιδα, που θα με ρεζιλέψουν εμένα στην πιάτσα!

Πράγματι, δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στη θέση του!
Τι να πεις για την "προσπάθεια απαξίωσης του ρόστερ του Παναθηναϊκού, τη συντονισμένη με μια μικρή δόση υπερβολής"?
Βλέπε χθεσινοβραδινό ματς και την απόδοση που έπιασε το ποιοτικό ρόστερ στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς?
Εγώ θα δικαιολογήσω όμως την ομάδα -σαν καλός χριστιανός- και θα σας πω, πως μην απατάσθαι!
Ο στόχος των πρασίνων είναι το πρωτάθλημα και μόνο καθώς υπάρχει κορεσμός από ευρωπαϊκά τρόπαια και πορείες! Το δήλωσε και ο μεγάλος προπονητής -Τεντόπανο:
-"Αν δεν πάρω το πρωτάθλημα μ' αυτή την ομάδα που έχω να με θεωρήσετε αποτυχημένο"!
Δεν άκουσα να πει:
-"Αν δεν περάσουμε στον επόμενο γύρω να με θεωρήσετε αποτρυχημένο"!

Από την "ψύχραιμη ματιά" και την "αντικειμενική κριτική" των δήθεν κακοπροαίρετων σχολιαστών της πράσινης αρμάδας (πάντα κατά τον συγγραφέα της προηγούμενης ανάρτησης) έχει ξεφύγει μόνο ο ...μεγάλος Τζιμπρίλ Σισσέ μάλλον λόγω βιογραφικού"!
Σωστό γιατί όπως φαίνεται ο Γάλλος "άσσος" μόνο αυτό έχει να επιδείξει... ένα βιογραφικό σαν αυτά που τυπώνουν όσοι αναζητούν εργασία και που στέλνουν κατά εκατοντάδες στις εταιρίες του ενδιαφέροντός τους!
Α! Και δέκα σουτ στις Άλπεις και άλλες τόσες χαμένες ευκαιρίες σε φιλικά και άλλη μια χαμένη στο χτεσινό ματς όπως και ένα χαμένο πέναλτι δείγματα της μεγάλης κλάσης του που θα ήταν άδικο να μην αναφέρουμε (αλλά και καμιά δεκαριά γκολάρες στα οικογενειακά διπλά)!

Αρνούμαι να δεχτώ πως ο πύργος της άμυνας των πρασίνων είναι αβαβά και τσαφ και άλλα τέτοια και σ' αυτό θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο υπερασπιστή της πράσινης τιμής!
Η παρουσία του και μόνο γεμίζει την μεγάλη περιοχή!

Επίσης δεν ξέρω γιατί ο πληρέστερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, Κώστας Κατσουράνης, μπήκε μόλις στο 83' στον αγωνιστικό χώρο? Ανεξήγητο? Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω τίποτα όπως θα' λεγε και ο συμπαθητικός δημοσιογράφος[παρουσιαστής ειδήσεων!

Άδικο για τον Ματίας Μπίερσμιρ η τοποθέτησή του στο δεξί άκρο της άμυνας, θέση στην οποία δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με τον....Πάντο!

Τώρα όσον αφορά τους δικούς μας παίκτες νομίζω πως δεν χωράνε στο θέμα που πιάσαμε σήμερα. Όχι από την άποψη ότι είναι καλύτεροι η χειρότεροι, δεν έχει καμία σημασία!
Όταν μιλάς για μια ομάδα δεν μπορείς να μπλέκει ούτε την Καλαμάτα!
Μιλάμε για ΟΣΦΠ? Οκ, θα μιλήσουμε για αυτόν την ομάδα, τους παίκτες!
Μιλάμε για ΠΑΟ? Το ίδιο! Δεν θα ασχοληθώ να πω: Οκ, ο Πάντος δεν είναι παικταράς αλλά κοίτα ο βάζελος είναι για τα μπάζα από κείνη την πλευρά! Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός?

Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, εμείς δεν πάμε πίσω από κατάντια!
Χειρότερο ρόστερ εδώ και πολλά χρόνια, ελλείψεις τρομερές και πολλοί και "ανεξήγητοι" τραυματισμοί!
Μόνο δύο θετικά βλέπω!
Επειδή ο Μπουχαχα-προεδράρας δεν θα βγάλει ούτε χάλκινο από την τσέπη του για μεταγραφές -περάσουμε, δεν περάσουμε στους ομίλους- είναι ευκαιρία για τα πιτσιρίκια του γαύρου να καθιερωθούν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους!
Το δεύτερο είναι πως δεν ξέρω σε τι φυσική κατάσταση θα βρίσκεται η ομάδα το χειμώνα αλλά τώρα πιστεύω είναι πιο έτοιμη για πρόκριση απ' ότι ο βάζελας!

Και κάτι τελευταίο!
Να πάψουν οι πράσινοι να ασχολούνται με το πως παίρνουμε τα πρωταθλήματα ΕΜΕΙΣ και να ασχοληθούν με το πως τα χάνουν ΑΥΤΟΙ!
Γιατί αν κέρδιζαν την κάθε κωλοπετινίτσα ακόμα και στην έδρα τους, τώρα θα το βούλωναν γιατί θα'χαν και πρωταθληματάκια στο τσεπάκι!
Αλλά από τη μια βρίζουν τους παίκτες και άμπαλους τους ανεβοκατεβάζουν οι ίδιοι και μετά σου φταίει η διαιτησία και καλά!
Και να το δεχτώ ως ένα σημείο! Θες ένα? Θες δύο? θες πέντε πρωταθλήματα τα πήραμε με τη διαιτησία? Στα άλλα που ήσουνα???
Για να πάρεις πρωταθληματάκι πρέπει να παίζεις και μπάλα!
Και αναμφισβήτητα -οι ίδιοι εσείς το λέτε- πως ο γαύρος έχει παίξει καλύτερη μπάλα τα τελευταία 13 χρόνια.
Η καραμέλα θέλει προσοχή γιατί στέκεται και στο λαιμό!
Τα άλλοθι τελειώσανε!
Άντε να σας δούμε και φέτος...


Ίδωμεν...

1 σχόλιο:

Προτελευταίος είπε...

Πέστα πέστα γιατί νομίζουν ότι τρώμε κουτοχορτο
Τι χαλια ηταν αυτά που χε ο βάζελος χτες;
Ομαδάρα κατά τα άλλα.